Gevelstenen

U kunt uw huis onderscheiden en een meerwaarde geven door een gevelsteen aan te brengen, waarin een tekst gebeiteld is, al dan niet in combinatie met een afbeelding of reliëf. Denk hierbij aan een eerste steen, een traditionele 17e of 18e eeuwse gevelsteen, een herinneringsplaquette, een steen die memoreert aan een verbouwing of restauratie of een steen met de naam van het huis.

Ter plaatse werken

De Schreef is volledig toegerust voor het ter plaatse hakken van inscripties. We kunnen het werk bij u thuis uitvoeren. Mocht u bijvoorbeeld in uw gevel nog een stuk hardsteen hebben en wilt u daarin een tekst of huisnummer laten zetten, dan kunnen wij dat voor u doen. Ook bronzen letters horen tot de mogelijkheden. Ter plaatse kunnen wij oude gevelstenen restaureren, schoonmaken, opnieuw in kleur zetten of voorzien van bladgoud of bladzilver. 

 

Huisnummer

Huisnummer in Belgisch Hardsteen.
2006

Gevelsteen

Steen ter herinnering aan 100ste geboortedag van Dam Jaarsma in gevel van zijn geboortehuis te Eastermar. In opdracht van Stichting Dam Jaarsma. Materiaal: Bianco del Mare. Formaat: 59,5 x 33,5 x 8 cm.
2014

Huisnummer

Huisnummer in Belgisch Hardsteen.
2006

Meer voorbeelden vindt u in het Archief

aan het werk